Gisteren heeft MCC de Kempen hun nieuwe clubgebouw officieel in gebruik genomen. Tijdens de feestdag die georganiseerd werd ter ere van het 40 jarig jubileum van circuit de Ketelberg heeft de voorzitter Andy Vlemmix samen met Tony en Louis Jansen deze openingshandeling verricht. Tony en Louis, leden vanaf het 1ste uur, mochten de eerste steenlegging onthullen.
Ook werd deze middag door de kinderen en familieleden van Ties het Ties van Kasterenplein onthuld. Ties, onze terreinbeheerder in hart en nieren waar we helaas dit jaar te vroeg afscheid van hebben moeten nemen, Ties stond dag en nacht voor de club klaar, men kon altijd een beroep op hem doen. Als waardering hiervoor hebben we het plein voor het clubgebouw naar hem vernoemd.
Mede door het heerlijke weer en de leuke, goed georganiseerde ludieke activiteit en gezellig feestavond kunnen we terug kijken op een geslaagde jubileumdag.

Permalink © Copyright 2017-2022 MCC De Kempen
All Rights Reserved.